Rrefimet E Agjentit Anglez Dhe Armiqësia E Anglezëve Ndaj Islamit
Allahu teala në Kur’anin kerim në ajetin e 82 të sures Maide thotë: “Armiqtë më të mëdhenj të Islamit janë Çifutët dhe Mushrikët (ata që i bëjnë shok Allahut)”. Ai që ka nxjerrë shpifjen e parë për ta shkatërruar Islamin nga brënda ka qenë çifuti nga Jemeni Abdullah bin Sebe. Krijoi sektin (Shi’i) si alternativë e (ehli synetit) që është Islami i vërtetë. Çifutët që dalin në pah çdo shekull si dijetarë të sektit (Shi’i) vazhdojnë ta fuqizojnë këtë sekt. Për dëmet që Çifutët i kanë bërë Islamit flitet gjatë në librat: (Hijanetu-ul-jehud) i botuar në Kuvajt nga

SİPARİŞE EKLE
 |  Tüm Kitapları Göster
PDF
İNDİR GÖSTER
(293 KB)

PDF formatlarını görüntüleyebilmek için bilgisayarınızda Adobe Acrobat Reader kurulu olmalıdır.

EPUB
İNDİR

EPUB formatlarını, Mac bilgisayarlar, iPhone ve iPad cihazlarında iBook ile PC bilgisayarlarda ise Adobe Digital Editions ile okuyabilirsiniz.

MOBI
İNDİR

MOBI formatlarını, Amazon.com tarafından satılan Kindle kitap okuma cihazları ile okuyabilirsiniz.